containere si vanzari containere

Containere si vanzari containere

Containere si vanzari containere

Avem pe stoc containere si vanzari containere si oferim servicii de vanzare si inchiriere containere in Romania. Oferim containere depozitare si containere birou, containere maritime pentru transport naval si containere pentru deseuri.

Suntem distribuitori la nivel de Romania pentru containere maritime noi apte pentru transport naval sau pentru depozitare in conditii de maxima siguranta.

Dorim sa va oferim cateva informatii despre containere depozitare si containere birou. Astfel incat sa va ajutam din punct de vedere informational in procesul de cumparare module locuibile sau maritime.

Containere si vanzari containere, containere depozitare sunt prezente pe piata in trei variante distincte, total diferite constructiv intre ele :

1. Containere maritime second hand sunt cele mai folosite containere pentru depozitare,. Acest tip ofera o constructie metalica solida si doua variante de dimensiuni : containere maritime de 20 picioare si cele de 40 picioare.

2. Containere depozitare izolate, construite pe structura de module locuibile tip birou. Aceste containere sunt in principiu mai slabe ca structura ca cele maritime dar, ofera avantajul izolatiei termice realizate cu panou tip sandwich sau vata minerala.

3. Containere pentru depozitare din tabla zincata, structura usoara. Ofera o solutie rapida pentru spatiu depozitare dar au o structura usoara.

Containere si vanzari containere
Containere si vanzari containere

Vanzari container, containerele locuibile tip birou sau dormitor ( vestiar , sala de mese, sala de sedinta, grup sanitar, sau alte variante constructive si dotari ) se impart in doua mari categorii  :

1. Containere locuibile pe structura solida:

  • de minim 2,5 mm si izolatie de minim 60 mm realizata din vata minerala sau panou cu spuma poliuretanica.
  • sunt containere solide care de obicei prezinta si izolatie in pardoseala si tavan de o grosime minima de 100 mm.

2. Module locuibile pe structura de 1,2 – 1,7 mm:

  • cu o izolatie de 40 mm realizata din panou sandwich sau chiar polistiren.
  • sunt containere cu o structura usoara si o izolatie redusa dar care au ca avantaj pretul mult mai scazut.

Ideea ca in piata gasim containere la vanzare cu un pret mic si o calitate similara cu cele mai scumpe este un element de promovare incorecta si fireste nu prezinta realitatea concreta.

Containere si vanzari containere, Estpoint va sta la dispozitie in permanenta cu informatii utile pentru containere si orice tip de containere. Va stam la dispozitie cu placere pentru a va asista cu corectitudine in procesul de achizitie module.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button