inchiriere containere

Inchirieri containere

Inchirieri containere depozitare si inchirieri containere birou

Firma Estpoint ofera servicii de inchiriere containere depozitare tip maritim si containere birou, inchirieri containere deormitor, containere organizare de santier si cladiri containere. Containerele oferite spre inchiriere sunt containere cu structura solida, apte pentru a oferi conditii optime pentru destinatia solicitata.

Inchirieri de containere birou :

Oferim inchiriere containere birou monobloc si inchiriere containere modulare, dimensiuni containere 6,050×2,400×2,400 metri sau 6,050×3,000×2,400m, containerele sunt dotate cu instalatie electrica, ferestre cu geam termopan, usa cu rupere termica, pot fi containere folosite independent sau cladiri din doua sau mai multe containere modulare.

Tipuri de containere la inchiriere : containere sala mese, containere sala sedinte, containere dormitor, containere birou, containere grup sanitar, containere show room .

Inchirieri containere depozitare :

Inchirieri containere
Inchirieri containere

Oferim la inchiriere containere depozitare tip maritim cu lungimi de 6,042 metri si 12,080 metri, inchirieri containere depozitare noi si inchirieri containere depozitare second hand, containerele second sunt in stare buna cu sistem de inchidere functional, fara gauri sau rugina in profunzimea containerului.

Containerele maritime sunt folosite pentru depozitare deoarece  au o structura de rezistenta solida, se pot manipula marfurile la interiorul containerului cu stivuitorul si poate fi manipulat chiar si incarcat cu marfa.

Inchiriere containere si vanzari containere, pentru detalii si cotatii pret inchiriere va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@containere-depozitare.ro sau pe numarul de mobil 0723553684.

Consultantii nostri de vanzari va stau la dispozitie pentru orice detalii inclusiv cotatii de pret pentru transport containere astfel incat sa aveti o imagine clara asupra procesului de inchiriere containere .

Firma noastra dispune de parc propriu de camioane cu macara, putem asigura manipulare si transport containere inclusiv montare, demontare si transport cladiri din containere.

Inchiriere containere Bucuresti, inchiriere containere Brasov, inchiriere containere Constanta, oferim servicii de inchirieri containere in orice oras din tara, asiguram logistica necesara pentru onorarea in timp scurt a oricarei solicitari de inchiriere indiferent de complexitatea lucrarii si a numarului de containere solicitat.

 

4 thoughts on “Inchirieri containere”

  1. As dori sa stiu cat ar costa inchirierea unui container birou cu dimensiunile 6,050× 2,400× 2,400 metri , sau eventuala cumparare a unuia second hand. Va multumesc anticipat!

  2. Sorin Moise

    As dori sa stiu cat ar costa inchirierea unui container birou cu dimensiunile 6,050× 2,400× 2,400 metri , pentru o perioada de 3 luni, in judetul Constanta. Va multumesc anticipat!

  3. As dori sa stiu cat ar costa inchirierea a doua containere tip vestiar cu dimensiunile 6,050× 2,400× 2,400 metri , pentru o perioada de 3 luni, in santierul Naval DMHI Mangalia. Va multumesc anticipat!

  4. As avea nevoie de un container sanitar numai cu dusuri pentru femei si barbati si cu chiuvete. Aveti asa ceva ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button