Cabine paza modulare

Cabine paza Estpoint

Cabine paza Estpoint vanzari

Cabine paza Estpoint modulare produse din fibra de sticla cu pereti dubli sau tip containerizate, vanzari cabine paza de calitate cu livrare in orice regiune.

Detalii tehnico comerciale la numarul 0723553684 sau pe e-mail.

Cabine paza Estpoint, dimensiuni si dotari :

Dimensiuni cabine de paza :

 • cabine de paza Estpoint cu dimensiunile 1500 mm x 1500 mm x 2400 mm.
 • cabine de paza Estpoint cu dimensiunile 2200 mm x 1500 mm x 2400 mm.
 • cabine pentru paza Estpoint cu dimensiunile 2700 mm x 1500 mm x 2400 mm.
 • cabina de paza Estpoint cu dimensiunile 2200 mm x 2200 mm x 2400 mm.
 • cabine de paza Estpoint cu dimensiunile 2700 mm x 2200 mm x 2400 mm.
 • cabina de paza Estpoint cu dimensiunile 2700 mm x 2700 mm x 2400 mm.

Dotari cabine paza :

– Podeaua este realizata din pal rezistent protejat cu un strat de poliester sau Osb simplu, fixat pe cadru metalic solid.

Cabine paza Estpoint

Cabine paza Estpoint

– Cabina pentru paza cu dimensiunile 1500 mm x 1500 mm x 2400 mm are polita pentru documente cu sertar inclusa.
– Instalatie electrica compusa din : intrerupator electric, siguranta fuzibila de 16 amperi, priza electrica, doza de derivatie, lampa sau corp neon corect dimensionata.
– cabina pentru paza are doua ferestre fixe cu geam de 4(patru) milimetri.
– sunt dotate cu o fereastra tip ghiseu, cu deschidere pentru schimb de documente sau informatii.
– o usa cu geam securizat de 4(patru) milimetri.
– vizibilitatea 360 grade pentru cabina 1500 mm x 1500 mm x 2400 mm sau 270 grade pentru cabinele mai mari ( nu au fereastra pe peretele din spate ).
– dotate cu priza pentru telefonie fixa.

Alte detalii cabine paza Estpoint :

 • Peretii  sunt confectionati din panouri duble din poliester armat cu fibra de sticla.
 • La interior este injectata spuma poliuretanica ce asigura izolatia termica si fonica; rezulta astfel o structura de tip sandwich cu  grosimea de 40 milimetri.
 • Cabina de paza construita in acest fel asigura atat un grad ridicat de izolare termica si fonica cat si  protectie anticoroziva, impiedicand depunerile de praf si alte impuritati.
 • Partea exterioara a cabinei de paza este protejata cu un invelis ce contine un pigment special care asigura protectie impotriva razelor solare.
 • Podeaua  este realizata din pal hidrofugat protejat cu un strat de poliester, sau OSB simplu, fixat pe cadru metalic.

Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii privind oferta de cabine paza !

google containere

Containere pe Google, cumpara un container !

Containere pe Google, cumpara un container !

Cautati containere pe Google ?

Poti cumpara containere de la Estpoint care ofera servicii de vanzare pentru urmatoarele containere:

 •  containere maritime.
 • module depozitare.
 • module birou.
 • module grup sanitar.
 • compania ofera servicii complete de vanzare si post vanzare, asiguram transport containere pentru produsele comercializate, la cerere.

Module locuibile si tipurile containerelor de  birou comercializate sunt containerele dormitor, containerele grup sanitar si containerele modulare pentru spatii complexe cu diverse aplicatii.

Containere pe Google

Containere pe Google

Containerele maritime sunt module cu o rezistenta foarte buna care pot fi folosite cu succes pentru depozitare.

Estpoint vinde acest tip de module  atat produse second hand cat si module noi produse de firma noastra.

Executam la comanda module locuibile complexe inclusiv case din module locuibile, asiguram suport informational si tehnic pentru realizarea proiectelor dumneavoastra conform cerintelor.

Pentru transport naval avem pe stoc containerele maritime apte pentru trafic de marfuri si incarcare pe vapor, module de 6 mteri si module de 12 metri lungime.

Avem pe stoc containere in orasele Bucuresti, Constanta, Brasov, Iasi si Timisoara si putem asigura la cerere relocarea modulelor oriunde in Romania.

Firma Estpoint activeaza de peste sapte ani in industria producatoare de module locuibile si este distribuitor principal pentru firme importante la nivel international pentru containerele maritime.

Calitatea serviciilor si a produselor noastre ne recomanda ca un partener de incredere pentru proiectele dumneavoastra, avem un portofoliu important de clienti la nivel de tara si vindem din anul 2013 si in tarile vecine.

Pentru detalii despre produsele si serviciile companiei noastre va asteptam sa ne contactati la unul din numerele afisate pe site, prin e-mail sau cu ajutorul formularului de contact.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice detalii si orice solutii cautate de dumneavoastra, putem onora in general orice cerere indiferent de cantitate si de zona tarii in care se solicita relocarea.

Echipa noastra de vanzari containere si echipa tehnica va asteapta cu interes s ane contactati !

inchiriere containere

Inchirieri containere

Inchirieri containere depozitare si inchirieri containere birou

Firma Estpoint ofera servicii de inchiriere containere depozitare tip maritim si containere birou, inchirieri containere deormitor, containere organizare de santier si cladiri containere. Containerele oferite spre inchiriere sunt containere cu structura solida, apte pentru a oferi conditii optime pentru destinatia solicitata.

Inchirieri de containere birou :

Oferim inchiriere containere birou monobloc si inchiriere containere modulare, dimensiuni containere 6,050×2,400×2,400 metri sau 6,050×3,000×2,400m, containerele sunt dotate cu instalatie electrica, ferestre cu geam termopan, usa cu rupere termica, pot fi containere folosite independent sau cladiri din doua sau mai multe containere modulare.

Tipuri de containere la inchiriere : containere sala mese, containere sala sedinte, containere dormitor, containere birou, containere grup sanitar, containere show room .

Inchirieri containere depozitare :

Inchirieri containere

Inchirieri containere

Oferim la inchiriere containere depozitare tip maritim cu lungimi de 6,042 metri si 12,080 metri, inchirieri containere depozitare noi si inchirieri containere depozitare second hand, containerele second sunt in stare buna cu sistem de inchidere functional, fara gauri sau rugina in profunzimea containerului.

Containerele maritime sunt folosite pentru depozitare deoarece  au o structura de rezistenta solida, se pot manipula marfurile la interiorul containerului cu stivuitorul si poate fi manipulat chiar si incarcat cu marfa.

Inchiriere containere si vanzari containere, pentru detalii si cotatii pret inchiriere va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@containere-depozitare.ro sau pe numarul de mobil 0723553684.

Consultantii nostri de vanzari va stau la dispozitie pentru orice detalii inclusiv cotatii de pret pentru transport containere astfel incat sa aveti o imagine clara asupra procesului de inchiriere containere .

Firma noastra dispune de parc propriu de camioane cu macara, putem asigura manipulare si transport containere inclusiv montare, demontare si transport cladiri din containere.

Inchiriere containere Bucuresti, inchiriere containere Brasov, inchiriere containere Constanta, oferim servicii de inchirieri containere in orice oras din tara, asiguram logistica necesara pentru onorarea in timp scurt a oricarei solicitari de inchiriere indiferent de complexitatea lucrarii si a numarului de containere solicitat.

 

containere birou

Containere birou la promotie

Containere birou la promotie prin Estpoint

Societatea Estpoint Srl comercializeaza containere birou noi si containere  second hand, avem in permanenta containere birou la promotie astfel incat sa asiguram produse de calitate la preturi competitive pentru clientii nostri.

Containere birou la vanzare :

– containere birou second hand dimensiune containere 6,044 metri lungime, 2,400 metri latime si 2,500 metri inaltime.

– containere birou second hand dimensiune containere 4,044 metri lungime, 2,400 metri latime si 2,500 metri inaltime.

– containere birou second hand dimensiune containere 3,044 metri lungime, 2,400 metri latime si 2,500 metri inaltime.

Containere birou la promotie

Containere birou la promotie

Preturi containere pornind de la 1900 euro plus tva ( containere cu lungimea de 3,044 metri ) pentru containere birou noi si preturi de la 1950 euro plus tva pentru containerele second hand care in general au lungimea de 6,000 metri.

Productia containerelor birou respecta proiecte conform normelor europene in vigoare, materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, reusim sa producem containere birou cu structura de rezistenta solida si pereti bine izolati la preturi competitive pe piata, containere birou modulare care ofera posibilitatea cuplarii acestora pentru realizarea de cladiri din containere de diverse dimensiuni.

Containere birou la vanzare, containere izolate cu panou sandwich cu grosime de 60 mm sau 40 mm conform cererii clientilor, asiguram transport containere si montaj pe pozitie cu camioane specializate dotate cu macara. Societatea noastra asigura servicii de transport containere si pentru alte societati, va stam la dispozitie pentru cotatii de transport containere birou cat si transport containere maritime sau depozitare.

Containere birou de vanzare in Bucuresti, Brasov, Constanta si orice alta regiune a tarii, asiguram consultanta tehnica pentru proiectele dumneavoastra si pentru oragnizarile de santier, realizam schite si optimizam spatiile dorite pentru containere birou astfel incat sa achizitionati solutii optime pentru proiectul dumneavoastra.

Pentru detalii si oferte containere birou la promotie sau containere depozitare va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau numerele de telefon prezentate pe site, consultantii nostrii va stau in permanenta la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru o achizitie corecta si adapatata nevoilor dumneavoastra.

inchiriere containere

Inchiriere containere depozitare santier

Inchiriere containere depozitare pentru santier

Inchiriere containere depozitare pentru santier este un domeniu de activitate al societatii noastre prin care oferim spre inchiriere containere pentru organizare de santier, containere pentru birouri, containere pentru dormitoare sau orice alte tipuri de containere, fireste principalul tip de modul este containerul pentru depozitare tip maritim de 20′ sau 40′.

Inchriere containerelor se poate face pe perioada de minim o luna sau pe perioade mai lungi ajungand de multe ori la doi sau trei ani in functie de durata lucrarilor sau a activitatii clientilor la obiectivul respectiv.

Putem onora orice cerere pentru inchiriere containere depozitare sau inchirieri containere locuibile, asistam clientii in alegerea optima a solutiei de containere pentru lucrarea sau obiectivul avut in vedere.

Inchiriere containere depozitare

Inchiriere containere depozitare

Inchiriere containere depozitare pentru santier :

inchiriere containere depozitare tip maritim de 20′ cu dimensiunile de 6,000×2,400×2,600 metri , cu sistem de inchidere care permite securizarea containerului, inclusiv montarea unui lacat pentru siguranta.

– inchiriere containere depozitare tip maritim de 40′ cu dimensiunile de 12,000×2,400×2,600 metri, acest tip de container ofera un spatiu generos si implicit un volum dublu fata de containerul de 6,000 metri lungime.

Inchiriere containere locuibile :

inchiriere containere birou, vestiar  sau tip dormitor , containere monobloc care pot fi utilizate independent.

– inchiriere containere locuibile modulare, care pot fi utilizate atat independent cat si cladiri din containere, cladiri simple din doua sau trei containere si cladiri complexe din trei sau mai multe containere.

Pentru serviciile de inchiriere containere depozitare pentru santier si inchirieri containere locuibile tip birou, vestiar sau dormitor va stam la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste contractarea serviciilor de inchiriere containere.

Departamentul nostru de inchiriere va sta la dispozitie pe e-mail sau telefonic pentru a stabili cea mai buna varianta de container pentru fiecare aplicatie in parte, astfel incat costurile dumneavoastra sa fie optimizate si sa beneficiati de cea mai buna varianta de organizare de santier sau spatii la obiectivul pentru care solicitati serviciile.

cabina paza

Cabine paza la vanzare

Estpoint, cabine paza la vanzare

Cabine paza din fibra de sticla

Cabine paza la vanzare cu grup sanitar

Cabine paza la vanzare

Cabine paza la vanzare

Cabine paza la vanzare, vindem cabine din fibra de sticla sau cabine paza tip container, oferim spre vanzare cabine de paza diverse dimensiuni si dotari din care enumeram :

 • cabina paza 1500×1500 mm cu vedere pe toate cele patru laturi, cabina de paza este dotata cu instalatie electrica si o fereastra tip ghiseu.
 • cabina paza 2200×1500 mm , cabina ofera un spatiu vitrat generos si un spatiu confortabil pentru personal.
 • cabina paza 2700×1500 mm, pentru aplicatiile unde se doreste un spatiu interior confortabil.
 • cabina paza 2200×2200 mm .
 • cabina de paza 2700×2200 mm.
 • cabina pentru paza 2700×2700 mm.
 • cabina de paza 2700×1500 mm, cabina dubla  cu grup sanitar propriu, doua intrari separate.
 • cabina de paza 2700×2200 mm, cabina dotata cu grup sanitar si birou, o singura intrare.

Cabina paza cu grup sanitar este tip racordabila :

 • aceast tip de cabina paza trebuie racordata la canalizare sau fosa septica.
 • cabina este dotata cu vas wc tip englezesc, lavoar si chiar dus la cerere.

Cabinele de paza cu grup sanitar sunt destinate pentru aplicatiile din organizarile de santier sau obiectivele unde este necesar pentru personalul de paza asigurarea utilitatilor sanitare, in mod idependent.

Daca la obiectiv nu avem sistem de canalizare sau fosa septica, se vor folosi :

 • o cabina de paza.
 • o toaleta ecologica vidanjabila.
 • aceste doua constructii pot functiona impreuna pentru a asigura utilitatile sanitare.

Pentru detalii cabine paza la vanzare va invitam sa ne contactati pe e-mail, va rugam sa specificati dimensiunea cabinei de paza dorita, locatia unde veti folosi aceatsa cabina.

Daca nu sunteti decis ce dimensiune se incadreaza la obiectivul dumneavoastra ne puteti contacta pe numarul de telefon 0723553684 .

Pentru o analiza rapida si ofertarea celei mai bune variante pentru cabina paza ideala astfel incat sa aveti convingerea ca faceti o achizite corecta si adaptata cerintelor dumneavoastra.

containere frigorifice mari

Containere frigorifice pentru depozitare

Containere frigorifice pentru depozitare.

Containere frigorifice pentru depozitare la vanzare.

Containere frigorifice pentru depozitare noi si second hand acum la vanzare prin firma Estpoint, dispunem in acest moment de containere frigorifice pentru depozitare noi in Port Constanta si containere frigorifice pentru depozitare second hand in depozitul Bucuresti si depozitul de containere Constanta.

containere frigorifice pentru depozitare

containere frigorifice pentru depozitare

Sa recunoastem, mai rece este mai bine pentru marfurile noastre. Mai ales atunci când este vorba de transportul de marfa premium cum ar fi fructe de mare, inghetata sau produse farmaceutice. Si nici o alta unitate de marijuana devine mai rece decat Thermo King Magnum.

Siguranta oferita de o  unitate container frigorific pe piata care poate mentine o referinta C -35 ° este notabila, aceste marfuri nu sunt singurele care pot fi transportate sau depozitate cu ajutorul containerelor frigorifice.

O gama de containere fara precedent acestea ofera o temperatura precisa, notabila in aceasta industrie, containerele frigorifice reprezinta una din cel mai fiabile modalitati de a asigura marfurile clientilor dumneavoastra, produsele proaspete sau congelate – ajung la destinatie in conditii optime sau pot fi depozitate pe termen lung.

Avem pe stoc si vindem in Romania containerele frigorifice pentru depozitare de 20′ si containere maritime pentru depozitare de 40′ Hc , atat noi cat si varianta second hand.

Transportul pentru containerele maritime frigorifice se poate asigura cu ajutorul camioanelor specializate, transcontainere, dotate la cerere cu macara pentru descarcare.

Pentru oferta si detalii tehnice va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@containere-depozitare.ro sau pe unul din numerele de telefon afisate pe site .

Containere frigorifice pentru depozitare second hand ofertate sunt in stare de functionare , aceste containere vor fi livrate dupa o verificare amanuntita a aparatului de racire, realizam punerea in parametri a agregatului frigorific si asiguram service specializat dupa vanzare, va stam la dispozitie pentru detalii tehnice si constructive, oferte de pret si informatii privind containerele frigorifice pentru depozitare.

oferta promotionala containere

Oferta promo containere

Oferta promo containere maritime pentru depozitare

Oferta promo containere depozitare. Pret containere la oferta promotionala

Oferta promo containere, incepand cu data de 15.02.2014 propunem clientilor nostri o oferta promotionala pentru achizitia de containere depozitare tip maritim in limita stocului disponibil, oferta este valabila pana la epuizarea stocului supus acestei oferte.

Deoarece dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu produse de calitate superioara la preturi promotionale in aceasta

Oferta promo containere

Oferta promo containere

perioada in care se deschid multe santiere si lucrari de constructii.

Estpoint a conceput si lansat pe piata o oferta promo containere depozitare cu preturi reduse cu pana la 30 de procente fata de pretul de lista.

Stocul de containere ofertat face parte dintr-un lot de containere cu o uzura redusa, starea generala a containerelor este foarte buna, fara urme profunde de rugina si sitem de inchidere functional.

Pentru a solicita aceasta oferta promotionala va rugam sa solicitati echipei noastre de vanzari acest lucru prin e-mail sau telefonic la unul din numerele afisate pe site containere.

Va stam la dispozitie in permanenta cu informatii actualizate si structurate astfel incat sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste achzitia de containere maritime pentru depozitare.

Clientii care nu dispun de mijloace proprii de transport containere pot apela cu incredere la serviciile companiei noastre de transport si manipulare containere.

Oferim aceste servicii oriunde in tara, camioanele noastre pot incarca, transporta si descarca orice tip de container maritim, inclusiv containerul de 40 picioare high cube.

Livrarea containerelor se va face in maxim 36 ore de la semnarea contractului si a obligatiilor comerciale reciproce conform contracului, asiguram servicii de transport agabaritic pentru containerele cu latime mai mari de 2,4 metri.

Va asteptam cu interes solicitarile pentru oferta promo containere, profitati acum de preturi speciale pentru solutiile de depozitare rapide oferite de aceste module.

Nu uitati avantajele oferite de containerele maritime care au o structura de rezistenta solida si un grad ridicat de securizare a marfurilor sau produselor depozitate, oferim containere second hand si containere noi din stoc sau la comanda.

Containere date tehnice

Containere date tehnice

Containere date tehnice

Containere date tehnice, detalii containere :

Podeaua containere depozitare tip maritim.
Podeaua este formata din placaj, acesta este tratat cu conservant pentru lemn în conformitate cu cele mai recente cerinte de calitate internationale.
Placaj podea container : grosime 28 mm.
Placaj podea containere are continutul de umiditate : mai putin de 14 %.
Placaj numar straturi : minim 19 straturi.
Materialul placaj : lemn sau bambus.
Dispunerea si fixarea podea containere
Placi de placaj sunt fixate longitudinal pe traversa cu suruburi auto-filetante, aceste placi sunt bine fixate de fiecare traversa cu suruburi cu cap inecat, aceste capete de suruburi de podea sunt inecate sub nivelul suprafetei superioare a podelei la 1,5 mm pana la 2,5 mm .
Suruburi : M8 x 45 x Φ16 ( cap ) , placat Electro zinc.
Cantitate suruburi . : 6 buc / pe rand.

Containere date tehnice, caracteristici speciale containere depozitare

Containere date tehnice-2

Containere date tehnice

Furnizarea sigiliu vamal : prevazute din fabricatie cu locas pentru sigiliu vamal sunt prezente pe fiecare maner de blocare si de fixare în conformitate cu cerintele TIR .
Inele de prindere :
1 ) inele de ancorare sunt sudate la fiecare partea de jos.

2 ) bare de amarare sunt sudate pe fiecare colt spate si din fata .
3 ) Capabilitatile de incarcare trage de fiecare punct de fixare sunt dupa cum urmeaza :
a) de prindere inele pe sinele laterale : 1500 kg / fiecare.
b ) ancorare tije pe posturile de colt : 1000 kg / fiecare.
4 ) Tratamentul de fixare inel / bar : placat Electro zinc

Ventilare containere depozitare
Un ventilator cu garnitura de etansare Epdm este furnizat pe fiecare perete lateral.

Fiecare container în productia de masa trebuie sa fie fabricat în conformitate cu procedurile de control al calitatii pentru a îndeplini standardele specificate . Unul din fiecare doua sute de
containere trebuie sa fie testate pentru urmatoarele caracteristici :
a) de stivuire.
b ) ridicare de la coltul de sus montaj de încercare.
c ) ridicare de la coltul de jos montaj de încercare.
d ) test de podea .
Dupa finalizare, toate containerele sunt supuse la dimensiunea de verificare , verificarea functionarii usilor , test de scurgere de lumina si testare de tip test de vreme.
Containerele vor fi inspectate de catre inspectorul de societate de clasificare si identificat prin sigiliul societatii respective care inspecteaza containere.

Containere date tehnice , vanzari containere la Estpoint !

containere si vanzari containere

Containere si vanzari containere

Containere si vanzari containere

Avem pe stoc containere si oferim servicii de vanzare si inchiriere containere in Romania, oferim containere depozitare si containere birou, containere maritime pentru transport naval si containere pentru deseuri, suntem distribuitori la nivel de Romania pentru containere maritime noi apte pentru transport naval sau pentru depozitare in conditii de maxima siguranta, containere si vanzari containere.

Dorim sa va oferim cateva informatii despre containere depozitare si containere birou astfel incat sa va ajutam din punct de vedere informational in procesul de cumparare module locuibile sau maritime.

Containere si vanzari containere

Containere si vanzari containere

Containere si vanzari containere, containere depozitare sunt prezente pe piata in trei variante distincte, total diferite constructiv intre ele :

1. Containere maritime second hand sunt cele mai folosite containere pentru depozitare, acest tip ofera o constructie metalica solida si doua variante de dimensiuni : containere maritime de 20 picioare si cele de 40 picioare.

2. Containere depozitare izolate, construite pe structura de module locuibile tip birou, aceste containere sunt in principiu mai slabe ca structura ca cele maritime dar, ofera avantajul izolatiei termice realizate cu panou tip sandwich sau vata minerala.

3. Containere pentru depozitare din tabla zincata, structura usoara, ofera o solutie rapida pentru spatiu depozitare dar au o structura usoara.

Containere si vanzari container, containerele locuibile tip birou sau dormitor ( vestiar , sala de mese, sala de sedinta, grup sanitar, sau alte variante constructive si dotari ) se impart in doua mari categorii  :

1. Containere locuibile pe structura solida de minim 2,5 mm si izolatie de minim 60 mm realizata din vata minerala sau panou cu spuma poliuretanica, sunt containere solide care de obicei prezinta si izolatie in pardoseala si tavan de o grosime minima de 100 mm.

2. Module locuibile pe structura de 1,2 – 1,7 mm, cu o izolatie de 40 mm realizata din panou sandwich sau chiar polistiren, sunt containere cu o structura usoara si o izolatie redusa dar care au ca avantaj pretul mult mai scazut.

Ideea ca in piata gasim containere la vanzare cu un pret mic si o calitate similara cu cele mai scumpe este un element de promovare incorecta si fireste nu prezinta realitatea concreta.

Containere si vanzari containere, Estpoint va sta la dispozitie in permanenta cu informatii utile pentru containere si orice tip de containere, va stam la dispozitie cu placere pentru a va asista cu corectitudine in procesul de achizitie module.