containere birou

Containere birou la promotie

Containere birou la promotie prin Estpoint

Societatea Estpoint Srl comercializeaza containere birou noi si containere  second hand, avem in permanenta containere birou la promotie astfel incat sa asiguram produse de calitate la preturi competitive pentru clientii nostri.

Containere birou la vanzare :

– containere birou second hand dimensiune containere 6,044 metri lungime, 2,400 metri latime si 2,500 metri inaltime.

– containere birou second hand dimensiune containere 4,044 metri lungime, 2,400 metri latime si 2,500 metri inaltime.

– containere birou second hand dimensiune containere 3,044 metri lungime, 2,400 metri latime si 2,500 metri inaltime.

Containere birou la promotie
Containere birou la promotie

Preturi containere pornind de la 1900 euro plus tva ( containere cu lungimea de 3,044 metri ) pentru containere birou noi si preturi de la 1950 euro plus tva pentru containerele second hand care in general au lungimea de 6,000 metri.

Productia containerelor birou respecta proiecte conform normelor europene in vigoare, materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, reusim sa producem containere birou cu structura de rezistenta solida si pereti bine izolati la preturi competitive pe piata, containere birou modulare care ofera posibilitatea cuplarii acestora pentru realizarea de cladiri din containere de diverse dimensiuni.

Containere birou la vanzare, containere izolate cu panou sandwich cu grosime de 60 mm sau 40 mm conform cererii clientilor, asiguram transport containere si montaj pe pozitie cu camioane specializate dotate cu macara. Societatea noastra asigura servicii de transport containere si pentru alte societati, va stam la dispozitie pentru cotatii de transport containere birou cat si transport containere maritime sau depozitare.

Containere birou de vanzare in Bucuresti, Brasov, Constanta si orice alta regiune a tarii, asiguram consultanta tehnica pentru proiectele dumneavoastra si pentru oragnizarile de santier, realizam schite si optimizam spatiile dorite pentru containere birou astfel incat sa achizitionati solutii optime pentru proiectul dumneavoastra.

Pentru detalii si oferte containere birou la promotie sau containere depozitare va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau numerele de telefon prezentate pe site, consultantii nostrii va stau in permanenta la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru o achizitie corecta si adapatata nevoilor dumneavoastra.

7 thoughts on “Containere birou la promotie”

 1. nicolescu daniela

  Doresc sa cumpar 3 containere tip birou sau un duplex si unul separat…astept o oferta de preturi pe adresa mea de mail si pt cele noi cat si pt cele second hand.multumesc.

 2. gabi gasler

  Va rog, trimiteti-mi oferta pentru container nou sau second hand, tip birou, de3x2,4×2,5, varianta cu izolatie 60mmm si grosime stucrua de rezistenta 2,5 mm, cat si varianta 40mm/1,5 mm.
  De asemenea, as vrea si pentru variantele dedimensionale de 4m si 6m lungime, second hand, tip birou, precum si pt.cabina de paza. Va multumesc.

 3. Cristian Radesalu

  Va rog transmiteti o sectiune orizontala si una verticala (cu dimensiuni) prin container de 6m, 4m si o oferta de pret pentru cele cu structura de rezistenta de 2.5mm

 4. Catalin Popescu

  M-ar interesa o oferta pt doua containere de locuit, cuplate, second-hand de 6 x 2,4 cu grosime 60 mm.
  Trebuie sa aiba montate partea electrica, conectare la apa si evacuare apa uzata.

  Transportul si montarea cat costa? Amplasarea ar fi intr-o localitate la 220 km de Bucuresti.

  As dori sa vizitez depozitul dvs. din Bucuresti pentru a vedea modelele disponibile. Imi puteti transmite adresa dvs. din Bucuresti?

  Multumesc.

 5. Buna ziua. As dori o oferta de containere birou second hand, inclusiv cu toaleta. De preferat minim dimensiunile 6x3m sau doua standard lipite/comune. Multumim.

 6. Buna ziua, va rog oferta pentru patru containere. Doua containere depozitare capacitate mare si doua containere pentru birouri.
  Telefon 0769646570.

 7. Buna ziua, Rog oferta pret pentru container nou de 4 m (cu tot cu toaleta si lavoar inclus), usa de intrare, o fereastra, instalatia electrica..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button