containere birou

Containere birou la promotie

Containere birou la promotie prin Estpoint

Societatea Estpoint Srl comercializeaza containere birou noi si containere  second hand, avem in permanenta containere birou la promotie astfel incat sa asiguram produse de calitate la preturi competitive pentru clientii nostri.

Containere birou la vanzare :

– containere birou second hand dimensiune containere 6,044 metri lungime, 2,400 metri latime si 2,500 metri inaltime.

– containere birou second hand dimensiune containere 4,044 metri lungime, 2,400 metri latime si 2,500 metri inaltime.

– containere birou second hand dimensiune containere 3,044 metri lungime, 2,400 metri latime si 2,500 metri inaltime.

Containere birou la promotie

Containere birou la promotie

Preturi containere pornind de la 1900 euro plus tva ( containere cu lungimea de 3,044 metri ) pentru containere birou noi si preturi de la 1950 euro plus tva pentru containerele second hand care in general au lungimea de 6,000 metri.

Productia containerelor birou respecta proiecte conform normelor europene in vigoare, materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, reusim sa producem containere birou cu structura de rezistenta solida si pereti bine izolati la preturi competitive pe piata, containere birou modulare care ofera posibilitatea cuplarii acestora pentru realizarea de cladiri din containere de diverse dimensiuni.

Containere birou la vanzare, containere izolate cu panou sandwich cu grosime de 60 mm sau 40 mm conform cererii clientilor, asiguram transport containere si montaj pe pozitie cu camioane specializate dotate cu macara. Societatea noastra asigura servicii de transport containere si pentru alte societati, va stam la dispozitie pentru cotatii de transport containere birou cat si transport containere maritime sau depozitare.

Containere birou de vanzare in Bucuresti, Brasov, Constanta si orice alta regiune a tarii, asiguram consultanta tehnica pentru proiectele dumneavoastra si pentru oragnizarile de santier, realizam schite si optimizam spatiile dorite pentru containere birou astfel incat sa achizitionati solutii optime pentru proiectul dumneavoastra.

Pentru detalii si oferte containere birou la promotie sau containere depozitare va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau numerele de telefon prezentate pe site, consultantii nostrii va stau in permanenta la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru o achizitie corecta si adapatata nevoilor dumneavoastra.