Containere frigorifice pentru depozitare

Autor Estpoint Containere
containere frigorifice mari

Containere frigorifice pentru depozitare.

Containere frigorifice pentru depozitare la vanzare.

Containere frigorifice pentru depozitare noi si second hand acum la vanzare prin firma Estpoint, dispunem in acest moment de containere frigorifice pentru depozitare noi in Port Constanta si containere frigorifice pentru depozitare second hand in depozitul Bucuresti si depozitul de containere Constanta.

containere frigorifice pentru depozitare

containere frigorifice pentru depozitare

Sa recunoastem, mai rece este mai bine pentru marfurile noastre. Mai ales atunci când este vorba de transportul de marfa premium cum ar fi fructe de mare, inghetata sau produse farmaceutice. Si nici o alta unitate de marijuana devine mai rece decat Thermo King Magnum.

Siguranta oferita de o  unitate container frigorific pe piata care poate mentine o referinta C -35 ° este notabila, aceste marfuri nu sunt singurele care pot fi transportate sau depozitate cu ajutorul containerelor frigorifice.

O gama de containere fara precedent acestea ofera o temperatura precisa, notabila in aceasta industrie, containerele frigorifice reprezinta una din cel mai fiabile modalitati de a asigura marfurile clientilor dumneavoastra, produsele proaspete sau congelate – ajung la destinatie in conditii optime sau pot fi depozitate pe termen lung.

Avem pe stoc si vindem in Romania containerele frigorifice pentru depozitare de 20′ si containere maritime pentru depozitare de 40′ Hc , atat noi cat si varianta second hand.

Transportul pentru containerele maritime frigorifice se poate asigura cu ajutorul camioanelor specializate, transcontainere, dotate la cerere cu macara pentru descarcare.

Pentru oferta si detalii tehnice va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@containere-depozitare.ro sau pe unul din numerele de telefon afisate pe site .

Containere frigorifice pentru depozitare second hand ofertate sunt in stare de functionare , aceste containere vor fi livrate dupa o verificare amanuntita a aparatului de racire, realizam punerea in parametri a agregatului frigorific si asiguram service specializat dupa vanzare, va stam la dispozitie pentru detalii tehnice si constructive, oferte de pret si informatii privind containerele frigorifice pentru depozitare.

4
Discutii containere

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
diaconu

vreau sa achizitionez un container frigorific SECOND HAND, pentrui congelere, alimentat la 380 V, pentru depozitarea de peste congelat .
MULTUMESC ANTICIPAAT!
contact > CORINA DIACONU 0729 400 600

Mihai Grigoras

Buna ziua!
M-ar interesa pretul acestui container frigorific congelare.
(second-hand)

Multumesc anticipat!

Buna ziua, vreau sa cumpar unu sau doua containere congelare , alimentate cu motorina sau la 380 volti. Asigurati si transportul lor ?

Marian Fenechiu

Buna ziua! Containerele frigorifice mai sunt de actualitate? Ma intereseaza unul cu livrare in Cluj.