Containere birou second hand

containere birou second hand

containere birou second hand

Containere birou second hand

Containere birou second hand la vanzare

Containere pentru birou second hand cu livrare imediata

Containere birou second hand sunt in general containere vandute de societatea noastra catre diversi clienti ca si containere noi si returnate de acestia in momentul in care utilizarea lor s-a incheiat : terminarea lucrarilor, inchidere santiere sau reinoirea parcului de containere birou.

Containere birou second hand sunt containere retrase in depozitul Estpoint si reconditionate astfel incat revanzarea acestora sa se faca cu respectarea standardelor de calitate in vigoare .

Containerele birou comercializate sunt diferite ca si calitate si dotari, de aceea si preturile pentru containere de birou second hand sunt diferite de la modul la modul.

Pentru cerere de oferta containere second hand va invitam sa ne contactati folosind una din metodele prezente pe site.

Modulele locuibile au ca destinatie spatii pentru vestiare, dormitoare, birouri, sali sedinta, sala de servit masa sau spatii grupuri sanitare.

Containerele second hand pentru depozitare :

  • sunt containere maritime second hand sau noi.
  • aceste containere sunt solide si pot asigura spatii de depozitare in conditii optime deoarece asigura securizarea marfurilor sau a materialelor.

Aceste containere au un sistem de inchidere care poate fi prevazut inclusiv cu lacat, sistemul de inchidere etanseaza garniturile containerului oferind o incinta protejata contra umiditatii, a vantului sau a apei de ploaie sau zapada.

Containere birou second hand in Romania

Principalele orase in care vindem containere :

  • containere Constanta.
  • containere Brasov.
  • containere Timisoara.
  • containere Arad.
  • containere Cluj.
  • containere birou Bucuresti.
  • orice alt oras din Romania – livrare rapida containere.

Pentru detalii si cereri de oferta va rugam sa ne contactati pe 0723553684 sau office@containere-depozitare.ro .

Containere birou second hand la vanzare, asiguram servicii de transport pentru aceste module, asiguram incarcarea si descarcarea – la cerere, contra cost, cu personal specializat si utilaje certificate pentru astfel de operatiuni.

Vindem si inchiriem containere birou second hand oriunde in tara, detalii si informatii pe e-mail sau telefonic unde operatorii nostri va stau la dispozitie pentru orice detalii.