inchiriere containere

Inchiriere containere depozitare santier

Inchiriere containere depozitare pentru santier

Inchiriere containere depozitare pentru santier este un domeniu de activitate al societatii noastre prin care oferim spre inchiriere containere pentru organizare de santier, containere pentru birouri, containere pentru dormitoare sau orice alte tipuri de containere, fireste principalul tip de modul este containerul pentru depozitare tip maritim de 20′ sau 40′.

Inchriere containerelor se poate face pe perioada de minim o luna sau pe perioade mai lungi ajungand de multe ori la doi sau trei ani in functie de durata lucrarilor sau a activitatii clientilor la obiectivul respectiv.

Putem onora orice cerere pentru inchiriere containere depozitare sau inchirieri containere locuibile, asistam clientii in alegerea optima a solutiei de containere pentru lucrarea sau obiectivul avut in vedere.

Inchiriere containere depozitare
Inchiriere containere depozitare

Inchiriere containere depozitare pentru santier :

inchiriere containere depozitare tip maritim de 20′ cu dimensiunile de 6,000×2,400×2,600 metri , cu sistem de inchidere care permite securizarea containerului, inclusiv montarea unui lacat pentru siguranta.

– inchiriere containere depozitare tip maritim de 40′ cu dimensiunile de 12,000×2,400×2,600 metri, acest tip de container ofera un spatiu generos si implicit un volum dublu fata de containerul de 6,000 metri lungime.

Inchiriere containere locuibile :

inchiriere containere birou, vestiar  sau tip dormitor , containere monobloc care pot fi utilizate independent.

– inchiriere containere locuibile modulare, care pot fi utilizate atat independent cat si cladiri din containere, cladiri simple din doua sau trei containere si cladiri complexe din trei sau mai multe containere.

Pentru serviciile de inchiriere containere depozitare pentru santier si inchirieri containere locuibile tip birou, vestiar sau dormitor va stam la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste contractarea serviciilor de inchiriere containere.

Departamentul nostru de inchiriere va sta la dispozitie pe e-mail sau telefonic pentru a stabili cea mai buna varianta de container pentru fiecare aplicatie in parte, astfel incat costurile dumneavoastra sa fie optimizate si sa beneficiati de cea mai buna varianta de organizare de santier sau spatii la obiectivul pentru care solicitati serviciile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button