oferta promotionala containere

Oferta promo containere

Oferta promo containere maritime pentru depozitare

Oferta promo containere, incepand cu aceasta data propunem clientilor nostri o oferta promotionala pentru achizitia de containere depozitare tip maritim. Oferta disponibila in limita stocului. oferta este valabila pana la epuizarea stocului supus acestei oferte.

Deoarece dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu produse de calitate superioara la preturi promotionale in aceasta perioada in care se deschid multe santiere si lucrari de constructii.

Oferta promo containere
Oferta promo containere

Estpoint a conceput si lansat pe piata o oferta promo containere depozitare cu preturi reduse. Cu pana la 10 procente fata de pretul de lista.

 

Stocul de containere ofertat face parte dintr-un lot de containere:

  • cu o uzura redusa.
  • starea generala a containerelor este foarte buna.
  • fara urme profunde de rugina si sitem de inchidere functional.

Pentru a solicita aceasta oferta promotionala va rugam sa solicitati echipei noastre de vanzari. Acest lucru prin e-mail sau telefonic la unul din numerele afisate pe site containere.

Va stam la dispozitie in permanenta cu informatii actualizate si structurate. Astfel incat sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste achzitia de containere maritime pentru depozitare.

Clientii care nu dispun de mijloace proprii de transport containere pot apela cu incredere la serviciile companiei noastre de transport si manipulare containere.

Oferim aceste servicii oriunde in tara! Camioanele noastre pot incarca, transporta si descarca orice tip de container maritim, inclusiv containerul de 40 picioare high cube.

Oferta promo containere depozitare. Pret containere la oferta promotionala:

Livrarea containerelor se va face in maxim 36 ore de la semnarea contractului si a obligatiilor comerciale reciproce conform contracului. Asiguram servicii de transport agabaritic pentru containerele cu latime mai mari de 2,4 metri.

Va asteptam cu interes solicitarile pentru oferta promo containere.  Profitati acum de preturi speciale pentru solutiile de depozitare rapide oferite de aceste module.

Nu uitati avantajele oferite de containerele maritime care au o structura de rezistenta solida si un grad ridicat de securizare a marfurilor sau produselor depozitate, oferim containere second hand si containere noi din stoc sau la comanda.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button