oferta promotionala containere

Oferta promo containere

Oferta promo containere maritime pentru depozitare

Oferta promo containere depozitare. Pret containere la oferta promotionala

Oferta promo containere, incepand cu data de 15.02.2014 propunem clientilor nostri o oferta promotionala pentru achizitia de containere depozitare tip maritim in limita stocului disponibil, oferta este valabila pana la epuizarea stocului supus acestei oferte.

Deoarece dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu produse de calitate superioara la preturi promotionale in aceasta

Oferta promo containere
Oferta promo containere

perioada in care se deschid multe santiere si lucrari de constructii.

Estpoint a conceput si lansat pe piata o oferta promo containere depozitare cu preturi reduse cu pana la 30 de procente fata de pretul de lista.

Stocul de containere ofertat face parte dintr-un lot de containere cu o uzura redusa, starea generala a containerelor este foarte buna, fara urme profunde de rugina si sitem de inchidere functional.

Pentru a solicita aceasta oferta promotionala va rugam sa solicitati echipei noastre de vanzari acest lucru prin e-mail sau telefonic la unul din numerele afisate pe site containere.

Va stam la dispozitie in permanenta cu informatii actualizate si structurate astfel incat sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste achzitia de containere maritime pentru depozitare.

Clientii care nu dispun de mijloace proprii de transport containere pot apela cu incredere la serviciile companiei noastre de transport si manipulare containere.

Oferim aceste servicii oriunde in tara, camioanele noastre pot incarca, transporta si descarca orice tip de container maritim, inclusiv containerul de 40 picioare high cube.

Livrarea containerelor se va face in maxim 36 ore de la semnarea contractului si a obligatiilor comerciale reciproce conform contracului, asiguram servicii de transport agabaritic pentru containerele cu latime mai mari de 2,4 metri.

Va asteptam cu interes solicitarile pentru oferta promo containere, profitati acum de preturi speciale pentru solutiile de depozitare rapide oferite de aceste module.

Nu uitati avantajele oferite de containerele maritime care au o structura de rezistenta solida si un grad ridicat de securizare a marfurilor sau produselor depozitate, oferim containere second hand si containere noi din stoc sau la comanda.

10 thoughts on “Oferta promo containere”

 1. Buna ziua ma numesc Gabriel si sunt interesat sa cumpar 4 containere si 2 structuri secand hand ,dar sa corespunda din punct de vedere tecnic .
  Sa fie dimensiunile cele mai mari ca lungime ,inaltime si latime bineinteles pentru a putea fi transportate pe cale terestre (strada sau CFR),ele vor fi transpotrate in Italia ,deci va trebui sa puneti si cheltuelile de transport .Va multumesc anticipat si astept raspunsul Dumneavoastra .
  Cu respect GABRIEL AIOANEI ITALIA
  Tel.Mobil: +393299881386.

 2. barbu gheorghe

  salve .va rog frumos sa.mi trimiteti si mie oferta de containere de marfa (maritime).va multumim

 3. Nitulescu Marian

  Buna,as vrea sa stiu care este cel mai mare container pe care-l detineti si care este pretul lui,inclusiv cu transportul pana in Galati.

 4. Adrian Matei

  Salut !m-ar interesa oferta pt containere second hand si cat ar costa transportul a doua containere de 12m pana in orasul buzau.multumesc!

 5. as dori si eu sa stiu cat mar ajunge un container maritim de 6 metri ,pentru depozitare cu tot cu transport la Focsani si eventual o poza. nu ma intereseaza ceva de top , dar nici gaurit de rugina .

 6. Buna ziua. Spuneti-mi va rog pretul pentru un container de depozitare de 6m.
  Trimitetti-mi va rog pretul cu si fara transport in Bucuresti.
  multumesc

 7. Florin Gineralu

  rog oferta pret 1 container depozitare second hand de 6 sau 8 m cu transport la Piatra Neamt. Va rog trimiteti si poze. Multumesc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button