module locuibile second hand

Module locuibile second hand

Modulele locuibile

Modulele locuibile second hand sunt containere locuibile tip birou care au fost folosite in diverse aplicatii si care sunt in oferta noastra pentru revanzare. Pretul modulelor locuibile second hand sunt in functie de uzura acestora . In general oferim containere second hand cu un grad de uzura acceptabil care pot fi folosite ca spatii pentru birouri, saptii pentru dormitoare sau grupuri sanitare cu dusuri si cabine wc.

Modulele locuibile second hand nu sunt de regula modulare, ele trebuiesc folosite ca module independente, sunt si exceptii atunci cand avem pe stoc cladiri din containere care ne permit o modularitate relativa a containerelor.

Pentru detalii module locuibile second hand si preturi containere ne puteti contacta telefonic pe numarul 0723553684 sau pe e-mail office@containere-depozitare.ro    .

23 thoughts on “Module locuibile second hand”

 1. Buna ziua,

  Sunt interesat de achizitionarea unui container depozit. Va rog sa imi precizti posibilitatea achizitionarii in Timisoara si pretul.
  De asemenea aceleasi criterii (Timisoara si pret) pentru container de locuit.

  Va multumesc,
  Ovidiu.

 2. Va rog sa-mi trimiteti o oferta de pret pentru achizitionarea unui container de locuit nou sau second hand.

 3. Adrian Borza

  Buna ziua,
  m-ar interesa o solutie pentru o casa de vacanta din containere modulare.
  As putea folosi acest sistem?

 4. Buna ziua! Doresc sa imi comunicati oferta dvs. cu privire la achizitionarea unui container locuibil(detalii tehnice, pret, transport). Va multumesc anticipat!

 5. Buna ziua ,
  As dori o oferta de pret pentru un container locuibil second hand ( detalii tehice, alte costuri ex. transport instalare posibilitati de reamenajare etc)
  Va multumesc

 6. Condurache m. Marius

  Va rog sa imi trimiteti o oferta de pret pentru container locuibil si sh si nou. Va multumesc

 7. buna ziua,
  va rog sa imi trimiteti o oferta de pret(tva inclus,transport inclus – cluj napoca)pt o locuinta din 2 containere atat noi cat si second hand (la rosu,finisat si la cheie).
  multumesc!

 8. ilie adelina diana

  buna ziua, m-ar interesa 2 containere modulare pentru birouri, suprafata totala sa fie 25-30 mp. Doresc sa aflu oferta dumneavostra de pret atat pt second hand cat si noi.
  Va multumesc anticipat

 9. beznila nicolae

  Sunt interesat de achizitia unui container second hand, dimensiuni mici 2m x 2m cu transport Bucuresti. Va rog sa-mi comunicati pretul. Multumesc.

 10. tudorache dan

  buna ziua.doresc sa stiu cat ar costa un ansamblu de containere pentru 50mp pentru locuit? ma intereseaza cu toate dotarile. doar sa le montez si sa pot locui,multumesc

 11. Nedelcu Dan

  Sunt interesat de achizitionarea unui container pentru depozitare(second),dimensiuni 6 * 2,5 m cu transport in Cluj -Napoca.

 12. catinca any

  Va rog sa-mi trimiteti o oferta de 2 containere de 6m lungime sh pentru locuit cat costa si cat costa transportul pentru voluntari langa Bucuresti

 13. m-ar interesa un container cu dimensiunea de 4×2,5m cu wc.
  rog oferta pret inclusiv transport in Cluj
  e ok si second hand

 14. Sunt interesat sa cumpar un container de 6m second hand pentru un birou.Va rog sa-mi faceti o oferta

 15. Buna ziua, m-ar interesa un container pentru o spalatorie auto self service, dimensiuni de 5 m lungime 2m latime si 2,40 m inaltime cu panouri sandvici de 50mm, o singura usa de 90 L190h.instalatie electrica cu 2 lampi si 3 prize duble.mutumesc

 16. Buna ziua
  Sunt interesata de achizitionarea unui container de locuit second hand. Va rog sa-mi precizati pretul achizitionarii in Iasi.
  Va multumesc

 17. Buna ziua! Sunt interesat pentru achizitia a doua containere modulare. Rog pret pe second si nou.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button