Containere second hand

Containere si cabine paza

Productie containere si cabine paza

Estpoint desfasoara activitatea de productie containere si cabine paza, ofera servicii de vanzare pentru urmatoarele produse :

  • containere maritime.
  • containere birou.
  • distribuie la nivel de tara cabine paza din fibra de sticla sau tip containerizat, diverse modele si dimensiuni.

Aceste produse au aplicatii din cele mai diverse, de la organizari complexe de santier pana la organizari de punct control firme si companii din Romania.

Containere si cabine paza
Containere si cabine paza
Productie si vanzari containere la Estpoint :

Estpoint produce containere locuibile tip:

  • birou sau dormitor, vestiar sau containere grup sanitar, in functie de cererea clientilor sau conform proiectelor proprii.
  • containere standard cu dimensiuni uzuale si dotari complete in varianta standard : instalatie electrica, usa, fereastra cu geam termopan si linoleum trafic greu pe pardoseala.

Vanzari containere maritime si containere second hand pentru depozitare. Oferim din stoc toata gama de containere noi sau second hand.

Oferim servicii complete de vanzari containere, inclusiv servicii de transport si manipulare containere, indiferent de dimensiunea acestora.

Cabine paza la Estpoint:

  • avem gama completa de dimensiuni cabine de paza pe stoc.
  • executam la comanda cabine de paza cu vizibilitate de 360 grade.
  • putem dota cabinele de paza cu grup sanitar individual daca proiectul dumneavoastra cuprinde si aceasta utilitate.

Oferim toalete ecologice:

  • in diverse configuratii, toalete ecologice vidanjabile si toalete ecologice racordabile.

Containere  pentru afacerea dumneavoastra. Va rugam sa ne transmiteti cererea dumneavoastra pentru aceste produse, personalul nostru va raspunde in timp util pentru fiecare cotatie in parte.

Oferim solutii personalizate pentru clientii nostri si oferim suport tehnic si logisti pe toata durata contractului, in perioada de garantie si post garantie.

Pentru servicii de transport si manipulare containere si cabine paza va stam la dispozitie cu un parc propriu de camioane dotata cu macara si autoutilitare de mici dimensiuni pentru transport cabine paza.

Oferim personal specializat si autorizat pentru operatiuni de manipulare cu macara in cele mai severe conditii de securitate a muncii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button