Containere depozitare Estpoint

Containere depozitare second hand

Vanzari containere depozitare second hand

Vanzari containere depozitare second hand tip maritime, acestea sunt containere comercializate de catre compania noastra si pot fi de doua tipuri :

  • containere maritime de 40’.
  • containere depozitare de 20’.

Containerele maritime second hand sunt folosite in cele mai multe situatii pentru depozitare dar si pentru transport de marfuri in regim maritime daca aceste containere inca sunt acreditate pentru traficul naval.

Containerele pentru depozitare sunt containere uzate dar care permit inca folosirea lor in scopuri de depozitare.

Societatea Estpoint verifica si reconditioneaza containerele second hand comercializate astfel incat sa fie apte pentru utilizare in conditii optime.

Vanzari containere depozitare, aceste containere reprezinta o varianta mult mai economica la containerele noi, prezinta insa si dezavantaje cum ar fi aspectul comercial, o durata de viata mult mai mica.

Principalale probleme tehnice identificate in timp la containere depozitare sunt :

– gradul de uzura ridicat
– pardoseala container rupta
– structura de rezistenta container deteriorata
– peretii containerelor indoiti sau gauriti
– usile cu garniture degradate si care nu mai etanseaza
– rugina pe suprafata exterioara

Containere depozitare second hand
Containere depozitare second hand

Varianta containere depozitare second hand ramane insa o varianta viabila atunci cand bugetul nu permite achizitionarea unui container nou.

Pentru vanzari containere depozitare sau comenzi va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0723553684 sau pe e-mail office@estpoint.ro.

Containere depozitare stare buna aflate in acesta perioada in oferta companiei Estpoint. Oferim servicii de vanzare containere maritime in stare buna si vanzari containere maritime noi cu livrare din stoc catre orice locatie din Romania.

Estpoint comercializeaza gama completa de containere maritime. Atat pentru transport de marfuri in trafic rutier sau naval cat si containere. Pentru depozitare. pentru diverse aplicatii in industrie sau in organizarile de santier.

Acest gen de container care este fabricat pentru transport naval si rutier. Este cel mai raspandit modul folosit pentru depozitare deoarece permite incarcarea cu greutati mari si totodata manipularea lui incarcat la capacitate maxima cu ajutorul macaralei sau a stivuitorului.

Containerele pot depozita marfuri si materiale cu greutati pana la 20 tone. Manipularea la interior putand fi facuta cu utilaje specializate fara a exista riscul deteriorarii pardoselii.

Tipuri containere uzate in stare buna aflate pe stoc in depozitele de containere din Constanta si depozitul de containere din Bucuresti :

– containere depozitare 40 picioare high cube, dimensiuni exterioare 12,000 × 2,400 × 2,890 metri.
– containere depozitare 40 picioare standard, dimensiuni exterioare 12,000 × 2,400 × 2,590 metri.
– containere depozitare 20 picioare standard, dimensiuni exterioare 6,000 × 2,400 × 2,590 metri.

Detalii si date tehnice containere depozitare second hand stare buna puteti obtine de la echipa noastra de vanzari sau de la departamentul tehnic care va sta la dispozitie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button