Cabina de paza sau container de paza ?

Cabina de paza sau container de paza ?

Cabina de paza sau container de paza ? Sa achizitionam o cabina de paza sau un container de paza ? Care este diferenta si ce avantaje are fiecare solutie ….

Cabina de paza sau container de paza
Cabina de paza sau container de paza

Multe cereri ale companiilor partenere solicita solutii pentru spatii destinate personalului de paza . Discutia porneste de la suprafata spatiului care se doreste a fi folosit astfel ca putem achizitiona o cabina de paza cu dimensiuni de 1,5 x 1,5 m sau putem achizitiona un container pentru paza cu dimensiunile de 3 x 2,4 m .

Cabina de paza este o solutie rapida care ne ofera spatiul necesar pentru o persoana , cabina este dotata cu ferestre pe toate cele patru laturi , una din ferestre oferind posibilitatea glisarii . Avantajela acestei cabine consta in manevrabilitatea crescuta la descarcare si manipulare si aspectul placut exterior .

Containerul pentru paza ofera un spatiu mult mai mare decat cabina de paza si totodata ofera o rezistenta fizica mult mai mare . Avantajele suplimentare constau in posibilitatea dotarii containerului cu mobilier gen pat , dulap , masa chiar mic grup sanitar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button